Werken bij Enovation Medimo

De mensen van Enovation Medimo aan het woord.

De zorg verbeteren we samen

Enovation Medimo is marktleider op het gebied van elektronisch voorschrijven en toedienregistratie in de Nederlandse gezondheidszorg. Om dat te blijven, werken we doorlopend aan het verbeteren van onze bestaande oplossingen en bedenken (en bouwen) we slimme nieuwe oplossingen.

Daarvoor zijn we altijd op zoek naar goede mensen met hart voor de zorg en innovatieve ideeën om die beter te maken.

Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacatures

Werken bij Enovation Medimo is méér dan een baan

 • Cultuur

  Wij weten dat je door oprechte aandacht en behulpzaamheid verder komt. Wij zijn innovatieve probleemoplossers: begaan, bekwaam én baanbrekend.

 • Mensen

  Onze mensen zijn allemaal uniek, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor de zorg en het verbeteren ervan. Fijne collega’s die van wanten weten én weten wat ze doen.

 • Middelen

  We beiden een heerlijke ontspannen werkomgeving met alle middelen die je nodig hebt. De prima secundaire arbeidsvoorwaarden maken werken bij Enovation Medimo extra fijn.

 • Innovatie

  Het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om het zorgproces te verbeteren is de drijfveer bij alles wat we doen. Met Medimo maken we samen elke dag de zorg beter.

 • Bereikbaarheid

  Ons kantoor ligt midden in Nederland en is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.

 • Blijven leren

  Bij ons is geen dag hetzelfde en blijf je jezelf ontwikkelen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid: kom maar op met je ideeën!

Enovation Medimo is een snelgroeiend bedrijf en we zijn altijd op zoek naar goede mensen.

Kom je ons team versterken?

Bekijk de vacatures

Ons verhaal

 

Alleen samen kunnen we de zorg beter maken. Dat doen we door connected care-oplossingen te ontwikkelen die zorgprofessionals en cliënten op een vernieuwende manier ondersteunen.

Lees meer