Nieuws

De zorg is altijd in beweging en Enovation Medimo beweegt mee. Blijf op de hoogte van technische updates, software releases en het laatste nieuws.

Zoek in nieuws
Filter op functionaliteit
Nieuws | 18 oktober 2024

Op weg naar een compleet medicatiebeeld: “Beter aansluiten op de praktijk”

Wie de zorg in Nederland ook echt beter wil maken, moet eens in de zoveel tijd een flinke stap voorwaarts maken. En dat doet Enovation Medimo. Als zorgaanbieder merk je daar voor de schermen nu nog niks van, maar daarachter zijn we druk bezig met een nieuw medicatieproces.

Lees verder

Read more about Op weg naar een compleet medicatiebeeld: “Beter aansluiten op de praktijk”
Nieuws | 07 oktober 2024

Oud-wijkverpleegkundige Bob verruilde het bed voor de bureaustoel: “Hier wil ik bij horen”

Waarom een wijkverpleegkundige, accountmanager voor Enovation Medimo wordt? Het antwoord is helder: “Ik wil op landelijk niveau mijn steentje bijdragen aan de zorg”, aldus Bob Heijmans (36). Gepassioneerd is hij al 12 jaar bezig om de zorg beter te maken. En dan is een missie belangrijker dan een functietitel.

Lees verder

Read more about Oud-wijkverpleegkundige Bob verruilde het bed voor de bureaustoel: “Hier wil ik bij horen”
Nieuws | 17 september 2024

“Als het werkt zonder te veel obstakels ben ik blij”

Sinds juli werkt Jolanda Kooijmans als projectmanager bij Enovation Medimo. Helemaal nieuw is het zeker niet voor haar, want ze werkt al veel langer mét Medimo. Prettig voor ons, maar vooral voor onze klanten. Ze kent niet alleen de functionaliteit goed, ook haar ruime netwerk in de zorg komt van pas: “Ik weet welke mensen ik moet benaderen.”

Lees verder

Read more about “Als het werkt zonder te veel obstakels ben ik blij”
Nieuws | 25 september 2023

“Medicatiefouten voorkomen met digitaal voorraadbeheer”

Kan een medicijn niet geleverd worden door de apotheek? Dan is daar de werkvoorraad, bedoeld als noodvoorziening. Enovation Medimo heeft dit slim gedigitaliseerd. Projectleider Sabine vertelt je er meer over.

Lees verder

Read more about “Medicatiefouten voorkomen met digitaal voorraadbeheer”