Elektronische toedienregistratie

Elke patiënt of cliënt de juiste medicatie, op het juiste moment in de juiste dosering. Enovation Medimo maakt het mogelijk.

Veiliger medicatieproces

De elektronische toedienregistratie van Enovation Medimo maakt het medicatieproces efficiënter, eenvoudiger en bespaart kosten. Bovendien voorkomt het fouten en verbetert  het dus de kwaliteit van de zorg. Deze oplossing is te gebruiken in combinatie met het elektronische voorschrijfsysteem en diverse koppelingen, wat Medimo de meest complete oplossing voor het gehele medicatieproces maakt.

Het digitaal registreren van medicatie in Medimo maakt direct inzichtelijk of cliënten hun medicatie hebben gekregen of nog moeten krijgen. Het ‘vier-ogenprincipe’ voor dubbele medicatiecontrole is eenvoudig uit te voeren op afstand door middel van een foto. De dubbele controle kan ook uitgevoerd worden door externe zorgcentrales (en zelfs AI). Hiermee is vergeten of verkeerde medicatie verleden tijd. Intramuraal, extramuraal én hybride.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Demo aanvragen

 

De belangrijkste voordelen

 ✓ Minder medicatiefouten door betere registratie en geneesmiddelinformatie.

 ✓ Elektronische registratie van medicatiegiften bespaart veel tijd.

 ✓ Op alle devices beschikbaar, zoals tablets, smartphones, etc.

 ✓ Enovation Medimo koppelt automatisch met alle trombosediensten.

 ✓ Enovation Medimo verbindt alle betrokken zorgverleners.

 ✓ Elektronische toedienregistratie Medimo is zowel intra- als extramuraal inzetbaar.

De meest complete oplossing

Of u nu werkt bij een verpleeghuis, een ggz instelling, in de thuiszorg of bij een apotheek – Enovation Medimo is hét elektronisch voorschrijfsysteem voor elke zorginstelling. Ons EVS zorgt voor efficiënter en foutloos werken, voldoet aan de wet- en regelgeving en is uit te breiden met elektronische toedienregistratie en vele andere koppelingen.

Medimo werkt voor:

Meer informatie of advies op maat?

Ontdek met een gratis adviesgesprek of een demo de voordelen van Enovation Medimo

Neem contact met ons op om de beste opties te bespreken

Demo aanvragen Adviesgesprek