Onze koppelingen maken de zorg veiliger

Doordat we constant oplossingen bedenken om Enovation Medimo te koppelen met andere systemen, maken we samen de zorg beter.

Integratie en koppelingen

Enovation Medimo is de standaard voor elektronisch voorschrijven en toedienregistratie. Twee modules die al in duizenden zorglocaties in zowel de klinische en/of poliklinische (ambulante) zorg als in apotheken worden gebruikt. Maar wat Medimo pas écht de meest complete oplossing voor medicatieprocessen maakt, zijn de vele integratiemogelijkheden. De diverse koppelingen zorgen voor sneller en direct toegang tot de juiste medicatiegegevens, voorkomen dubbel beheer in verschillende systemen en voorkomen fouten.

Enovation Medimo koppelt met de meest uiteenlopende systemen binnen het zorglandschap. Een greep: het LSP kan vanuit Medimo bevraagd worden, organisaties voldoen aan het recht op inzage van dossiers dankzij de koppeling met de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). De koppeling met tromboselaboratoria zorgt voor veiliger gebruik van antistollingsmedicatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Demo aanvragen

De belangrijkste voordelen

 ✓ Betere medicatieveiligheid bij het voorschrijven van medicatie;

Betere medicatieveiligheid bij verstrekken van medicatie;

 ✓ Recepten (verstrekkingen) van derden digitaal importeren in Enovation Medimo;

 ✓ Met Enovation Medimo klaar voor de toekomst.

De meest complete oplossing

Of u nu werkt bij een verpleeghuis, een ggz instelling, in de thuiszorg of bij een apotheek – Enovation Medimo is hét elektronisch voorschrijfsysteem voor elke zorginstelling. Ons EVS zorgt voor efficiënter en foutloos werken, voldoet aan de wet- en regelgeving en is uit te breiden met elektronische toedienregistratie en vele andere koppelingen.

Medimo werkt voor:

Meer informatie of advies op maat?

Ontdek met een gratis adviesgesprek of een demo de voordelen van Enovation Medimo

Neem contact met ons op om de beste opties te bespreken

Demo aanvragen Adviesgesprek