Veiligheid, integriteit en privacy

Veiligheid voor alles

Als het gaat om patiëntgegevens, staan veiligheid en privacy altijd voorop. Dat geldt voor jou als zorgprofessional, en dat geldt ook zeker bij  Enovation Medimo. Kwaliteit, integriteit en continuïteit zijn dan ook volledig geïntegreerd in ons denken en doen. En dat stopt niet bij onze oplossingen; we zetten ons in voor veiligheid door de gehele keten.

 

Kwaliteitscertificeringen

Om zo integer mogelijk te werk te gaan, werken wij continu en preventief aan verbeteringen en doen we er alles aan om de kwaliteit te waarborgen. Enovation Medimo beschikt over de volgende certificeringen; ISO27001 en NEN 7510. Dat houdt in dat onze processen, documenten, registraties en werkwijzen alle elementen borgen die in deze normen worden beschreven. Zo worden alle leveranciers, eigen medewerkers en iedereen die toegang heeft tot gevoelige data gescreend, worden alle potentiële risico’s geanalyseerd en geregistreerd volgens de MAPGOOD-methode, en worden de werkwijze en het borgen van processen en wet- en regelgeving beoordeeld door externe consultancybureaus.

De Enovation Medimo applicatie is een medisch hulpmiddel en voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, Europese verordening voor medische hulpmiddelen). Heb je daar vragen over, klik dan hier.

 

Versleuteld inloggen

Log je in op het systeem van Enovation Medimo, dan gebeurt dat altijd met een tweeweg verificatie (2FA), zoals een SSO, Medimo token, sms, of gebruik van de Medimo App. Zo staan we garant voor een beveiligde verbinding tussen de servers van Medimo en de browser waarmee je inlogt.

Veilig werken in de cloud

Enovation Medimo wordt geleverd als Software-as-a-Service en is dus ‘cloud-based’. Je hebt zodoende minimaal beheer, Enovation Medimo draagt zorg voor de back-ups en Enovation Medimo is eenvoudig toegankelijk overal op internet.

Onze data wordt opgeslagen in streng geselecteerde datacenters. Meer dan een, waardoor Enovation Medimo in het geval van een calamiteit, ongestoord blijft functioneren – zonder verlies van data.

Continuïteit

Het elektronisch voorschrijfsysteem van Enovation Medimo is een zeer belangrijke applicatie binnen jouw zorgproces. Goed om te weten dat de continuïteit van onze dienstverlening geborgd is, zelfs als wij u onverhoopt niet meer van dienst kunnen zijn. Wij hebben verschillende maatregelen getroffen om te garanderen dat Medimo altijd beschikbaar is en blijft.

Met Enovation Medimo kun je je volledig richten op de zorg

Neem contact met ons op om de beste opties te bespreken

Demo aanvragen Adviesgesprek

Waardevolle partnerschappen

 

Bij Enovation Medimo geloven we in samenwerking. Enovation werkt met heel veel partners in het zorglandschap samen. Wij koppelen bijvoorbeeld met verschillende zorgsystemen zoals ECD’s, EPD’s, AIS en tromboselaboratoria.

Lees meer

De zorg verbeteren we samen

 

Enovation Medimo is marktleider op het gebied van medicatieprocessen in de Nederlandse gezondheidszorg. Om dat te blijven, werken we doorlopend aan het verbeteren van onze bestaande oplossingen en bedenken (en bouwen) we slimme nieuwe oplossingen. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar goede mensen met hart voor de zorg en innovatieve ideeën om die beter te maken.

Werken bij Medimo