Elektronisch voorschrijven (EVS)

Elke patiënt of cliënt de juiste medicatie, op het juiste moment en in de juiste dosering. Enovation Medimo maakt het mogelijk.

Betere zorg, minder administratie

Enovation Medimo biedt een zeer geavanceerd elektronisch voorschrijfsysteem (EVS). Wij zijn marktleider in Nederland binnen de VVT en bepalen de standaard. Met Medimo kunt u het voorschrijf- en toedienregistratieproces 100% digitaliseren. Dit betekent: een hogere kwaliteit van zorg tegen lagere kosten en besparing van tijd. Het Medimo EVS kan worden uitgebreid met onze elektronische toedienregistratie en met koppelingen naar uw ECD, EPD, trombosediensten of Landelijk Schakelpunt.

Dankzij de Medimo GDS-module (geneesmiddeldistributiesysteem) is 100% digitaal werken mogelijk. Alle betrokken zorgprofessionals werken binnen Enovation Medimo veilig in één gesloten database. De apotheek hoeft medicatie-opdrachten van de arts niet meer handmatig te verwerken in een ander apotheekinformatiesysteem, wat fouten voorkomt en efficiënter werkt. Intramuraal, extramuraal én hybride.

Demo aanvragen

De belangrijkste voordelen

 ✓ Enovation Medimo is het meest complete EVS dat bovendien de farmacotherapie verbetert.

 ✓ De combinatie met elektronischetoedienregistratie geeft volledige controle over het geneesmiddelendistributieproces.

 ✓ Enovation Medimo is te koppelen met elk EPD of ECD; wijzigingen in cliëntgegevens worden automatisch gesynchroniseerd en zijn dus altijd up-to-date.

 ✓ Enovation Medimo is het meest gebruikte EVS in de Nederlandse verzorgings- en verpleeghuizen.

De meest complete oplossing

Of u nu werkt bij een verpleeghuis, een ggz instelling, in de thuiszorg of bij een apotheek – Enovation Medimo is hét elektronisch voorschrijfsysteem voor elke zorginstelling. Ons EVS zorgt voor efficiënter en foutloos werken, voldoet aan de wet- en regelgeving en is uit te breiden met elektronische toedienregistratie en vele andere koppelingen.

Medimo werkt voor:

Meer informatie of advies op maat?

Ontdek met een gratis adviesgesprek of een demo de voordelen van Enovation Medimo

Neem contact met ons op om de beste opties te bespreken

Demo aanvragen Adviesgesprek