Medicatieoverdracht (LSP/ PGO)

Veiligheid en zorgvuldigheid staan bij medicatieprocessen voorop. Met Enovation Medimo bent u verzekerd van een zorgeloze medicatieoverdracht.

Efficiënte en zorgeloze dienstverlening

Enovation Medimo koppelt met de meest uiteenlopende systemen in het zorglandschap. Een greep uit de mogelijkheden: het Landelijk Schakelpunt (LSP) kan vanuit Medimo bevraagd worden, organisaties voldoen aan het recht op inzage van dossiers dankzij de koppeling met de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) en het LSP. De koppeling met tromboselaboratoria zorgt voor veiliger gebruik van antistollingsmedicatie.

Enovation Medimo is de standaard voor elektronisch voorschrijven en toedienregistratie. Maar wat Medimo pas écht de meest complete oplossing voor medicatieprocessen maakt, zijn de vele integratiemogelijkheden. De diverse koppelingen zorgen voor sneller en direct toegang tot de juiste medicatiegegevens, voorkomen dubbel beheer in verschillende systemen en voorkomen fouten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Demo aanvragen

De meest complete oplossing

Of u nu werkt bij een verpleeghuis, een ggz instelling, in de thuiszorg of bij een apotheek – Enovation Medimo is hét elektronisch voorschrijfsysteem voor elke zorginstelling. Ons EVS zorgt voor efficiënter en foutloos werken, voldoet aan de wet- en regelgeving en is uit te breiden met elektronische toedienregistratie en vele andere koppelingen.

Medimo werkt voor:

Meer informatie of advies op maat?

Ontdek met een gratis adviesgesprek of een demo de voordelen van Enovation Medimo

Neem contact met ons op om de beste opties te bespreken

Demo aanvragen Adviesgesprek